Offerte aanvragen nog niet mogelijk. Binnenkort van Start!

  

Voeg extra informatie of speciale wensen toe

Offerte aanvragen nog niet mogelijk. Binnenkort van Start!

Voeg extra informatie of speciale wensen toe

Offerte aanvragen nog niet mogelijk. Binnenkort van Start!

Voeg extra informatie of speciale wensen toe

Dagtochten

Gaat u een dagtocht organiseren en bent u op zoek naar betrouwbaar busvervoer? Organiseer je een studiereis naar Parijs, een jaarlijkse reis naar Dolfinarium of naar welke locatie dan ook? Stop dan met zoeken, want via onze website zul je altijd geschikt busvervoer vinden.

Onze website is de spil van een uitgebreid netwerk van busmaatschappijen die professioneel en betrouwbaar busvervoer aanbieden. Hierdoor is er altijd een bus die bij de beste prijs en bij uw wensen past.

Geef daarom in het aanvraagformulier uw specifieke wensen aan en wij gaan voor u op zoek naar de beste deal. U ontvangt binnen enkele werkdagen meerdere offertes aan de hand van wat u ingevuld heeft. Daarna kunt u zelf de offerte kiezen die bij u past en hiermee akkoord gaan.

Bespaar veel tijd en geld

Door onze website te gebruiken bespaart u niet alleen veel geld, maar natuurlijk ook veel tijd. Het boeken van een geschikte bus is nog nooit zo makkelijk geweest, want binnen enkele klikken verstuurt u uw aanvraag naar verschillende aanbieders en busmaatschappijen.

Omdat wij een uitgebreid netwerk binnen de vervoersbranche hebben, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Door onze website te gebruiken kunt u soms al meer dan 40% op de uiteindelijke kosten besparen. Daarnaast komt u enkel in contact met busmaatschappijen die alle vereist keurmerken hebben, zodat u altijd met een gerust hart naar uw volgende bestemming kunt laten vervoeren.

Waarom zou je een luxe touringcar huren?

Een luxe touringcar is net even iets beter reizen dan wanneer je met een reguliere touringcar gaat reizen. De luxe touringcars zijn qua voorzieningen meer uitgebreid met airconditioning, comfortabele stoelen, geluidsinstallatie met microfoon, ruime koelkast, toilet, dvd-speler en extra beenruimte.

Niet alle luxe touringcars hebben dit natuurlijk, maar sommige luxe touringcars hebben ook draadloos internet aan boord. De luxe touringcars worden verhuurd inclusief chauffeur. De chauffeur is tevens ook een goede gastheer, want een chauffeur weet als geen ander hoe je ervaring moet zijn met het huren van een luxe touringcar.

Ideaal voor evenementen en dagtochten

De evenementenbranche bruist natuurlijk en er worden in en rondom de grote steden worden er tal van evenementen georganiseerd. Vooral wanneer je van plan bent om met een grote groep te gaan reizen is het huren van een luxe touringcar zeker de moeite waard.

Vooral in de grote steden zelf is het verkeer soms erg frustrerend en om zelf door de stad heen te reizen is voor veel mensen ook geen optie. Hoe fijn is het dan dat je de beschikking hebt tot een touringcar met een betrouwbare en ervaren chauffeur die de weg in alle grote steden op zijn duim kent.

Vraag offertes aan voor een touringcar huren voor een dagtocht

Heb je binnenkort een dagtocht of een festival? Huur dan vandaag nog een touringcar via onze website. Onze website staat in contact met tientallen busmaatschappijen en daar kan jij nu gebruik van maken.

Aanvragen van offertes is een tijdrovende taak en vooral wanneer je van plan bent om meerdere aanbieders tegelijkertijd wilt contacteren. Een taak die onze website jou graag uit handen neemt door jou de mogelijkheid te geven om gratis en vrijblijvend offertes aan te laten vragen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons aanvraagformulier invullen en deze versturen. Op het moment dat je het aanvraagformulier stuurt, wordt deze naar tientallen aanbieders verstuurd door heel Nederland. Dan hebben zij de mogelijkheid om offertes naar je te versturen.

Dat betekent dat jij op dat moment gratis en vrijblijvend offertes in je mailbox ontvangt. Daarna heb jij de mogelijkheid om de offertes met elkaar te vergelijken en zo kijken hoeveel geld je daadwerkelijk kunt besparen. Uiteindelijk kies je de juiste offerte uit en kun je contact opnemen met de desbetreffende aanbieder.

Dus waar wacht je nog op? Het is echt de moeite waard om verschillende offertes met elkaar te vergelijken, omdat je dan altijd de juiste prijs betaalt. Dus wacht niet langer en vraag vandaag nog offertes aan voor een touringcar of bus huren voor jouw dagtocht!